Voksen behandlinger

behandlinger som øger livskvaliteten

Gavner Kranio Sakral terapi alle?

Uanset hvad dine skavanker, problematikker, diagnose eller sygdom, vil Kranio sakral terapi altid gavne dig og din krop. Behandlingen forløser spændinger som både kan påvirke det fysiske og psykiske i os. Det gavner kroppens tilstand samt homøostase. De teknikker vi arbejder med i ret ryg og nakke, siger lidt sig selv, vi kan sige at vi med disse hjælper kroppen til at komme i anatomisk korrekt stilling. Derudover gavner organmassage også alle, da vi her løsner det vi har i abdomen,det kan være tyktarm, tyndtarm, livmoder, blære, nyre, som hvis disse områder er spændt, kan give spændinger og smerter ud i kroppen især i leddene.

Fordøjelsesproblemer hos voksne

Op til 1 million dansker er dagligt generet af mavegener som hård mave, luft i maven og oppustethed. Langt flere kvinder end mænd rammes. 15-25% af alle voksne i Danmark har symptomer på irritabel tyktarm. Overordnet er størstedelen af fordøjelsen styret af Vagus nerven, også kaldet d. 10 kranienerve. Stress og dårlig kost er gift for vores system.Betingelser for heling af mavegener er : Kredsløbet fungerer, Hormonsystemet er i balance, Nervesystemet ikke er overbelastet, Immunsystemet fungerer og er aktivt, samt at det mekaniske system omkring åndedrættets bevægelse er optimal. Der kan også være psykologiske årsager til problemerne.Jeg har god erfaring med at finde årsager samt løsninger på mavegener.

Underlivet

Lige under tynd- og tyktarm sidder for kvinders vedkommende æggestokke og livmoder. Hvis de bliver klemt ved for meget svaj, eller andre årsager, kan det være medvirkende til menustrationssmerter, endomitrioser(muskelknuder i underlivet) og ufrivillig barnløshed.

For mænd kan det forøgede pres klemme på prostata og sædstreng, og i slemme tilfælde føre til impotensNB der kan være mange årsager.

Blæren sidder også i underlivet. når vi er svajrygget, kan det være svært for kvinder at klemme sammen om urinrøret. Det kan være årsag til inkontinens

Ischiassmerter

Mange mennesker lider desværre af ischiassmerter i lænden og ned i benene. Årsagen kan være overstrakte knæ, som giver svaj i lænden. Herved kommer ischiasnerven i klemme i en af bækkenmusklerne. ud over voldsomme smerteromkring korsbenet, kan det også give uudholdelige smerter i benene, kramper, uro og vindueskiggersyndrom.

Svimmelhed

Fødderne er vores fundament. Via muskler, bindevæv og ligamenter i fødderne bliver der sendt besked til vores ligevægts- og balance center i lillehjerne og til buegangene i det indre øre. Der kan være flere årsager til at vi får problemer med balancen: skævt slidte sko, sko der klemmer meget, megen hård hud under fødderne, høje hæle samt hælsporer. I mange tilfælde kan disse ubalancer føre til skævheder op gennem hele kroppen- ligesom en domino-effekt. det kan sammenlignes med et hus, hvis fundament ikke er plant, så vil det give forskydninger op gennem etagerne.

HAR DINE FØDDER DET GODT?

Tristhed og depression

Undersøgelser har vist, at vores psyke tror vi er kede af det, når hovedet er bøjet fremover-netop den stilling vi sidder i, når vi bøjer hovedet over feks. mobiltelefonen. Når kroppen får denne fejlinformation, nedsættes produktionen af vores glædeshormoner serotonin, dopamin, oxytocin og endofin og vi risikerer at blive kede af det eller ligefrem deprimeret. Derfor arbejde jeg her i klimikken også med holdning og træning med specielle øvelser, ved disse diagnoser.

Gener forårsaget af dårlig holdning

Der findes desvære rigtig mange gener forårsaget af dårlig holdning:

Hovedpine

Ondt i nakken, træt og tristhed

Koncentrationsbesvær pga manglende ilt til hjerne

Discusprolaps og manglende styrke ved piskesmæld

Åndenød og skiger tale

Forhøjet blodtryk

Forværring af kol og astma

Stress

Ischiassmerter

Menustrationssmerter, inkontinens, ufrivillig barnløshed, impotens.

Kramper, vindueskiggersyndrom

Hælspore 

 

Hvorfor skal du vælge mig?

Du er ikke alene. Jeg er her for at hjælpe dig!

Det rette match med din behandler er alt afgørende, hvordan er kemien, taler vi samme sprog, er jeg tryg og godt tilpas i omgivelserne, og giver det mening, fatter jeg hvad der bliver fortalt mig, er alt sammen noget som er rigtig vigtigt i et behandlingsforløb. Derfor tilbyder jeg en 30 min. gratis screening af dine problematikker, du kan bestille tid via book tid online. Glæder mig til at møde dig.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 5 nemme trin til ret ryg og nakke gratis!

Hvad siger mine kunder?

Det har for os været en positiv oplevelser, og for Brian endnu bedre, da han er kommet af med hans langvarige smerter i hans skulder. Jeg har også

...

Læs Mere
Mona & Brian 
Mona & Brian

KST har for mig virkelig hjulpet på hovedpine og spændinger i hele kroppen. Behandlingen er helt utrolig behagelig og afslappende, og derudover er

...

Læs Mere
 

Jeg har gået hos Anita i flere år. Jeg startede ud hos hende pga en træls episode på mit arbejde, der havde sat sig som “at være i en bobb

...

Læs Mere
Malene 
Malene

Afslappet atmosfære med dæmpet musik eller naturlyde. Rigtig god faglighed, hvor der bliver fortalt og forklaret om hvad der gøres. Recept på hje

...

Læs Mere
 

Hvad kan det hjælpe dig med!

Bliv nysgerrig!

hovedpine/migræne

Jeg at hovedpine/migræne kan stammer fra flere forskellige steder i kroppen. Dels kan kroppen være skæv, og muskler arbejder dysfunktionelt, dette skaber stress og spænding i kroppen. Ofte sker der en afklemning af lymfe og blodkar til og fra hjernen, samt afklemning af vagus nerven.Jeg arbejder også med lever stagnation, fordøjelse som ikke fungerer optimalt, og måske er nyrerne blevet træt! Derudover kan også psykiske stress faktorer spille ind.

piskesmæld

Piskesmælds problematikker ligger mit hjerte meget nært.da jeg selv, har denne diagnose. Det kan være en meget ulykkelig og frustrerende oplevelse, at havne i denne tilstand. For at der kan ske en regenerering efter en ulykke, er det nødvendigt at muskler, ligamenter og bindevæv får blodtilførsel nok, så de celler der er sårede kan byttes ud med nye. Det er her vigtigt at man giver sig selv ro og hvile. Spænder man, lukker man jo delvis af for blod tilførslen. Ved behandling med KST , er det muligt at først at få chokket ud af kroppen, og samtidig rette kroppen og for de skævheder ulykken har påført kroppen. Ved at chokket kommer ud af systemet, er det muligt for terapeuten at rette “buler” og skævheder. derefter vil det være muligt for kroppens fantastiske regenerationssystem og DNA kodning, at få kroppen på plads igen.

stress symptomer

Den væsentligste årsag til at sygdomme kommer i udbrud, er den indre påvirkning af stress. Fra naturens side er stress, en overlevelses mekanisme, dvs det sympatiske nervesystem bliver aktiveret. Det er det store pres fra støj, uro og forventninger, der får kroppen til at få lyst til at flygte. Det er vigtigt at holde pauser, så kroppen her har mulighed for at nå at reparerer sig selv. Stress kan have mange ansigter, og mange ting kan sætte det igang: presset på job, dårlig samvittighed overfor børn, ægtefælle eller andet. Svært ved at få døgnet til at slå til. Søvnproblmer. Smerter i kroppen. Dårlig kost. for lidt motion. er den onde cirkel startet, kan det på længere sigt udvikle sig til mange slags sygdomme, fordi kroppen alldrig får tid og mulighed for at regenerer/reparerer sig selv.Stress gennem længere tid er farligt. Stress og dårlig kropsholdning belaster nyrer, binyrer og hele fordøjelses systemet.

ryg og nakke smerter

Der kan være mange årsager til smerter i ryg og nakke. Jeg er blandt andet opmærksom på følgende i mine behandlinger:

Hvordan er klientens holdning?

Hvordan er klientens gang?

Hvordan bevæger klientens sig?

Hvordan sidder klienten?

Er der skævheder i klientens skelet?

Er klienten anspændt?

Er klienten stresset?

Hvad har klienten arbejdet/arbejder med?

Er klienten blevet undersøgt for sine skavanker, og i så fald, Hvilke?

Hvilke behandlinger har klienten fået?

Hvad fortæller klienten om sine symptomer og om muligt, hvad er årsagen?

Hvordan spiser klienter. Får han/hun vitaminer, mineraler og vand nok?

 

 

 

Discusprolaps/discussmerter

En discusprolaps sker når den bløde disc, der er mellem ryg- og nakke- hvirvlerne, presses ud og trykker på spinalnerverne, der går ud fra rygmarven. Symptomer på discusprolaps er meget forskellige. Lige fra at have alm. ondt i ryggen til ulidelige smerter, hvor der er fare for at nerven bliver beskadiget, og derefter foråsager mange følgeskader. ud over de mange smerter, er der ofte følelsesløshed i arm eller ben, alt efter hvor discusprolapsen sidder. Discusprolaps er ofte en meget bred diagnose. I det fleste tilfælde, har det med KSt været muligt at finde frem til en eller flere skævheder i skelettet, som har forårsaget , at discen er blevet forskubbet. Denne kan hjælpes på plads igen, ved hjælp af ret ryg og nakke teknikkerne. Smerterne forsvinder, og en evt. operation kan aflyses. Lige nu viser statistikkerne at 30% af alle discus operationer er vellykket, tænker det alene, er god grund til at give KST en chance.

Slidgigt

Årsagerne kan være mange. Lige fra forkerte arbejdsstillinger, for syreholdig kost, og til dårlig kropsholdning. ofte er det mange af disse “dråber” der får bægeret til at flyde over. Resultatet bliver at skelettet har forskudt sig, brusken mellem knoglerne bliver slidt skæv. Når skelettet er rettet, har kroppen mulighed for at reparerer den slidte brusk. Uanset hvor med jeg som terapeut, gerne vil hjælpe dig, er der desværre megen vane som skal ændres, for at kroppen kan genvinde sin optimale stilling og reparerer sig selv. Du er jo vant til at gøre tingene på din egen måde, både hvad gælder kropsholdning, måden at gå på, sidde, arbejde på, Og nogle af disse holdninger skal der rettes på. Det bliver din opgave som klient, at ændre på disse.

Har du brug for en behandling!

Ofte går vi alt for længe “med noget”, og hvorfor ikke være god ved sig selv, og sin krop, og få gjort noget ved det hurtigst muligt. Tænk sig hvis vi aldrig kørte bilen på værksted, når den siger mærkelige lyde, skal have skiftet dæk eller ny udstødning. måske er forruden smadret, og olielampen lyser! Så ville den ikke have mange dage, på vejen mere. Det samme sker for mange af os, vi får ikke taget nok hånd om os selv, men du kan starte med det samme!

Email Adresse

kstanitalarsen@gmail.com

ring til mig

23846097

min adresse

Møllebakken 16

7361 Ejstrupholm