Medi Yoga

Sundhed gennem bevægelse

Hvorfor MediYoga?

MediYoga er en terapeutisk yoga med dokumenteret effekt. Fem værktøjer indgår i enhver MediYoga-øvelse eller meditation: Stilling , bevægelse, øjets fokus, sindets fokus og ikke mindst åndedrættet. Kombinationen af værktøjerne og rækkefølgen af øvelserne skaber en given effekt i krop og sind, som vi har efterprøvet i mange år.

FORSKNING

Evidens er et nøgleord i sundhedsvæsnet. Der skal være dokumentation for, at indsatsen fungerer. I samarbejde med bla. Karolinska Institutet og Danderyds sjukhus har vi lavet flere, som dokumenterer effekten af MediYoga ved bla. hjerte og ryglidelser,stress og udbrændthed samt mentale ubalancer. Vi bruger 3 yogaserier med meditation til forskning, så vi altid har et solidt grundlag for sammenligning. Det er startpakkerne som indgår i instruktøruddannelsen. 

VIDEN

Lægevidenskaben er specialister i akut sygepleje, mens yoga er et holistisk system, der mindsker stress og stiler mod en dybere balance, klarhed og selvindsigt. MediYoga støtter vores egen heling ved målrettet at stimulerer kroppens systemer, energi og fleksibilitet. Det er kun personer med sundhedsfaglig baggrung som underviser i MediYoga. Brug MediYoga som supplement til almen behandling, for at sætte ekstra gang i den selvhelbredende process, som er livsvigtigt.

Alle kan lave MediYoga

Uanset om du er frisk og rask, har skavanker, er stiv i kroppen eller kronisk syg, vil du opleve, at dit åndedræt bliver bedre, du bliver mere afspændt, og din energi og fleksibilitet får et løft. du kan lære afprøvede teknikker mod feks. stress, tankemylder, søvnproblemer og koncentrationsbesvær. MediYoga foregår både som holdtræning, individuel undervisning eller retreats. Hver session består af åndedrætsøvelse, yogaserie, afspænding og meditation.

Urgamle redskaber

Moderne lægevidenskab og urgamle, holistiske redskaber bliver forenet i MediYoga for at støtte vores heling. Alle Instruktører har medicinske kompetencer. MediYoga arbejder på det fysiske, mentale og emotionelle plan gennem blide øvelser og meditation, alle kan lave.

Uddannelse

Siden 2015 er der uddannet flere end 100 internationalt certificeret MediYoga instruktører i Danmark, og der er flere på vej. Hele landet er dækket. I skandinavien er der nu over 3000 MediYoga instruktører

Holdtræning hos Klinik Anita Funke

Jeg tilbyder holdtræning hos mig her i Klinikken.

 

Torsdage 17.15-18.45 Yoga for voksne

Dette hold er fuld booket, hold øje med min facebook side : Medi Yoga hos Klinik Anita Funke , eller send mig en mail på kstanitalarsen@gmail.com, hvis du ønsker at blive kontaktet vedr. næste hold hos mig.

 

 

 

 

Hvorfor gå til MediYoga hos mig?

Du er ikke alene. Jeg er her for at hjælpe dig!

Min egen vej ud af kroniske smerter har været med Yoga som fast støtte. Og ved hjælp af større fleksibilitet, styrke og ro, har det hjulpet mig til at dybere balance, klarhed og selvindsigt. min motivation har hele tiden været at få min krop i dens allerbedste form, og den vej fører gennem mental balance. Så det har virkelig været en Win Win situation for mig, og den vil jeg gøre mit allerbedste for at videreformidle til alle som skulle have mod på at gå denne vej. Jeg kan fortælle, det virker!!

Få 5 gode yoga øvelser som afhjælper stress og udbrændthed.

Hvad siger mine kursister?

Det har for os været en positiv oplevelser, og for Brian endnu bedre, da han er kommet af med hans langvarige smerter i hans skulder. Jeg har også

...

Læs Mere
Mona & Brian 
Mona & Brian

KST har for mig virkelig hjulpet på hovedpine og spændinger i hele kroppen. Behandlingen er helt utrolig behagelig og afslappende, og derudover er

...

Læs Mere
 

Jeg har gået hos Anita i flere år. Jeg startede ud hos hende pga en træls episode på mit arbejde, der havde sat sig som “at være i en bobb

...

Læs Mere
Malene 
Malene

Afslappet atmosfære med dæmpet musik eller naturlyde. Rigtig god faglighed, hvor der bliver fortalt og forklaret om hvad der gøres. Recept på hje

...

Læs Mere
 

Har du brug for Medi Yoga!

Til det kan kun lyde et stort og rungende ja. Medi yoga gavner alle mennesker, syge som raske, denne yoga form har en exeptionelt evne til at bringe os hjem i os selv. Kun når vi er der kan vi mærke, hvem vi er, hvor vi skal hen, hvornår vi skal gøre eller bare være. At vi bliver bevidste. om vores livs formål.

Email Adresse

kstanitalarsen@gmail.com

ring til mig

23846097

min adresse

Møllebakken 16

7361 Ejstrupholm