Baby behandlinger

behandlinger i deres univers

Kan mit barn få Kranio Sakral Terapi?

Børnn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Nogle nyfødte har spændinger eller uro i kroppen, har vanskeligt ved at sutte, sove eller har kolik. Hos de lidt større børn kan disse traumer udtrykke sig i trivselsproblemer, som f.eks. mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, inkontinens, stress mm.

Børn er ofte meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapi, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Børn kan behandles fra de er få timer gamle.

Barnets præmisser

Når børn og unge skal have KST behandling, er det vigtigste, at det bliver på deres præmisser. Der er meget forskel på, hvad det enkelte barn har behov for ,i denne situation, og derfor tilpasses behandlingen 100% barnet og dets behov. Det er rigtig vigtigt at barnet, bliver inddraget så meget det kan. 

Virker det?

Om det lige er KST behandling, eller en anden for behandling, barnet har brug for, er svært at gætte omkring. Oftest er denne type af behandling, meget populær hos børn og unge, da de vil opleve den som blid og respektfuld. Dette er vi nødt til, for at kunne samarbejde, med barnets nervesystem. Bliver barnet af en eller anden grund, ked af det/bange og lign, vil behandlingen ikke være effektiv, som den er når barnets nervesystem, arbejder sammen med behandleren. Derfor finder jeg dette uhyre vigtigt i en behandlingssituation. Det bedste resultat, kan vi skabe sammen, når nervesystemet samarbejder med os, dvs at kroppen og sindet, er afslappet og vi er godt tilpas.

frygt & angst

Angst og frygt kan vise sig på mange måder. Ofte i forbindelse med andre sygdomme, som depression, ADHD og lign, autisme, hjertesygdom m.m. Det kan være i form af panikangst, i forbindelse med f.eks højdeskræk,tandlægeskrak, skræk for hunde/edderkopper, klaustrofobi m.m.Det kan også være ssom præstationsangst, eksamensangst eller måske lampefeber. Eller angsten kan vise sig som dødsangst, nervøst hjerte eller frygt for sygdomme, som man hører, andre lider af.

Hovedpiner/migræne

Hovedpiner hos børn, er oftest et overset problem. det hænger sammen med, at børn har svært ved ,præcist at give utryk for deres symptomer. Specielt hos børn uden sprog, kan det være vanskeligt, at stille diagnosen. Børn kan have hovedpine, af de samme som voksne. Ofte er det årsagen stress, sult eller søvnforstyrrelser. Børn med hovedpine, skal ligesom voksne behandles. Her er det som altid godt at rådføre sig med lægen. Hvis dit barn klager over hovedpine, og hovedpinen er ledsaget af appetitløshed, kvalme eller opkastning, bør du være opmærksom på, om det kan være et migræneanfald. Tidligere tilfælde af migræne i familien, kan også give anledning til mistanke, om at barnet har migræne.

Mavesmerter

Mavesmerter kan opstå ,af mange forskellige årsager. Først og fremmest skal vi være opmærksomme på hvad vi putter i munden, om det er noget kroppen har det ok med at fordøjer, eller om vi får ondt med sure opstød, luft i maven og lign. Hvert 5. barn er født særligt sensitivt. I gamle dage, var disse sarte, idag ved vi, at de er født med et nervesystem, der har en lavere tærskel for påvirkninger udefra. Dette kan vise sig på mange måder, men også være derfor barnet har ondt i maven, hver opmærksom på, om barnet har et liv i harmoni ,eller om der sker ting, der gør barnet er blevet stresset.

Koncentrationsbesvær

Koncentrationsbesvær kan være rigtig forstyrrende. Dette kan være årsag til at vi ikke får løst de opgaver der bliver stillet foran os , indenfor en bestemt tidsramme. det kan også gøre så vi mister fokus og især også vores nærvær. der kan være rigtig mange grunde til koncentrationsbesvær, men min erfaring her i klinikken, er ,at det bliver nemmere ,at blive bedre på dette område, hvis vi har det godt i kroppen. 

 

 

Hvorfor skal du vælge mig?

Du er ikke alene. Jeg er her for at hjælpe dig!

Aller vigtigst for mig er, at komme til at hjælpe mennesker så tidligt som muligt i livet. Dette vil afhjælpe problematikker, og forbedre deres trivsel.  Ligeså vigtigt er det at vi kan afhjælpe dårlige bevægelses mønstre/vaner vi tilegner os ved problematikker i bevægeapperatet. Vi afhjælper at der ikke opstår flere symptomer/lidelser/diagnoser i kølvandet af noget ubehandlet, vi bare går med. Har kroppen det dårligt, på den ene eller anden måde, har dette påvirkning ind i vores sind, som gør at vi ændre adfærd, af gode grunde. Det gør vi ofte, for at klare den. Dette er for mig at se, helt unødvendigt, når vi muligvis bare kan få det bedre i kroppen, og derfor også bliver mere kærlige, rummelige, kreative og medfølende. Kroppen og sindet er forbundet, og påvirkes konstant af hinanden.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 5 nemme trin til ret ryg og nakke gratis!

Hvad siger forældrene?

Det har for os været en positiv oplevelser, og for Brian endnu bedre, da han er kommet af med hans langvarige smerter i hans skulder. Jeg har også

...

Læs Mere
Mona & Brian 
Mona & Brian

Jeg har gået hos Anita i flere år. Jeg startede ud hos hende pga en træls episode på mit arbejde, der havde sat sig som “at være i en bobb

...

Læs Mere
Malene 
Malene

Hvad kan det hjælpe dit barn med

Bliv nysgerrig!

kolik
søvnbesvær
mellemørebetændelse
kort tungebånd
indlæringsvanskeligheder

.

mistrivsel

Hvorfor har min baby det ikke godt, hvorfor græder babyen meget, har problmer med fordøjelsen og med at spise. Jeg oplever her i klinikken, at de babyer som kommer her, har haft en lidt for hård start på livet. Måske har mor været stresset under graviditet, af gode grunde, det kan være både job, privatliv, ulykker og lign. Det kan også være at fosteret har stået for længe, og måske skævt i bækkenet, under graviditeten. Måske har fødslen været voldsom og forpint, og endt med et kejsersnit. Der kan være rigtig mange gode grunde til, at tingene er som de er. Min opfattelse er, at det gavner et spædbarn helt utroligt godt at få KST. Dette nedsætter stress i deres system, løsner musklerne i fordøjelses systemet, rettet deres nakke, ryg og bækken, hvis det er uheldigt, at være blibet skævt. derudover løsner det kraniet, og dertilhørende muskler, hinder, membraner og suturer. Så baby kan være helt sig selv igen.

Har din baby brug for behandling!

Så overlad trygt din guldklump til mig. Jeg garanterer, at det bliver på babyens præmisser ,og i det omfang som er rart. Behandlingen foregår udelukkende med blide og varme hænder, i et trygt og rart miljø, både for forældre og baby.

Email Adresse

kstanitalarsen@gmail.com

ring til mig

23846097

min adresse

Møllebakken 16

7361 Ejstrupholm