Børn & unge

behandlinger i deres univers

Hvordan kan Kranio Sakral terapi hjælpe mit barn?

Uanset barnets alder og problematikker, vil Kranio Sakral terapi hjælpe på dit barns trivsel. Ofte kan det være svært for os forældre, at forstå barnets problematik til bunds, dette kan min behandling hjælpe til med, således at fastlåste og umiddelbare uløselige problemer kan afhjælpes, og vi sammen kan finde den videre vej for barnet eller den unge.

Trivsel i skolen

Trives dit barn eller unge ikke i skolen, kan dette skyldes både psykiske og fysiske ubalancer. Jeg oplever rigtig meget at det desværre ofte er en kombination af ikke at have det godt i kroppen, giver uro, koncentrationsbesvær, smerter og ondt i mave og hovedpine. Dette kan også ofte skyldes at barnet er stresset/i ubalance over enten ikke at kan følge med fagligt, eller ikke fungerer i sociale relationer. Der kan også være for meget pres på, i forhold til forventninger som kan komme både fra hjemmet, men også skolen eller kammeraterne. Her i klinikken arbejder jeg for at finde årsagen, samtidig med at styrke barnet eller det unge menneske til at tage de næste skridt i livet.

Sportsskader

Her i klinikken behandler jeg også sportsskader, det kan være opstået ved fodbold, håndbold, springgymnastik, ridning eller lign, hvor vores børn af og til, kommer galt afsted. Vil smerterne ikke slippe, er dette tegn på at der skal noget behandling til, lad endelig ikke barnet gå med smerter og lign symptomer, da dette selvfølgelig hurtigt går ud over deres trivsel. Og vores børn er jo det vigtigste i verden for os!

agsdix-fas fa-venus-mars

Teenager trivsel

Som vi alle ved er det at gå gennem teenager fasen en kæmpe proces for et barn, der sker utrolig meget i kroppen, hormonerne og hjernen. Giver dette problematikker, kan det tyde på at der er brug for assitance til at hjælpe processen igennem så godt som muligt. Det kan være søvnproblemer, menustrationssmerter, hovedpine, mavepine, for meget eller for lidt temperament, er altsammen noget som kan afhjælpes, så hverdagen hurtigt kan blive mere harmonisk, rolig og afbalanceret. 

agsdi-hand-heart

Har dit barn angst?

Angst kan vise sig på mange måder. Den erfaring jeg har med angst er, at det er virkelig vigtigt at få den bearbejdet, da den ellers senere kan blive til depression o.lign eller gå ud over sundhed og trivsel. Jeg oplever at mange børn idag er meget spændte i deres kroppe, og at de med hjælp fra Kranio sakral terapi kan blive mere dem selv igen. At stå stærkt i deres eget lys, er den bedste hjælp at give, men den kræver rigtig meget støtte og opbakning, som skal komme fra både hjem og skole.

agsdix-smt1-face

Den vigtige Kropsholdning

I denne alder, kan de problematikker ved fødslen som ikke er blevet taget sig af ses tydeligere. Det ses ofte ved en dårlig kropsholdning. Har barnet gået med en skævhed i bækken, ryg eller nakke, kan det nu tydeligt ses på en feks slasket holdning, eller hvor barnet har en anderledes måde at gå på. Fortvivl ikke da det aldrig er for sent, og det i den grad er nu i som forældre skal hjælpe, så barnet kan komme af med sine problematikker, inden det bliver voksent, det bliver ikke nemmere kan jeg afsløre.

agsdi-doctor

Mit barn/unge skal have bøjle på

 

For de børn og unge som havner i en situation hvor der er behov for at de skal have tænderne rettet, er der også her hjælpe at hente med Kranio sakral terapi, Er barnets krop løsnet og rettet op, er det muligt at løsne kranie samt vigtige muskler i munden, dette kan afhjælpe således at smerterne aftager, og vi har erfaringer med at forløbet simpelthen bliver forkortet af at få Kranio sakral terapi sideløbende med bøjle processen. 

 

 

Hvorfor skal du vælge mig?

Du er ikke alene. Jeg er her for at hjælpe dig!

Som mor til 3 børn, med forskellige sind, kroppe og dermed også problematikker, har jeg en del erfaring. Derudover er jeg så heldig, at rigtig mange børn og unge er utrolig glade for at komme her og få terapi, her afhjælper jeg dagligt , dem af med problematikker, som afhjælper angst, bekymringer, sure miner, dårligt humør, og det elsker jeg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 5 nemme trin til ret ryg og nakke gratis!

Hvad siger forældrene?

Jeg har gået hos Anita i flere år. Jeg startede ud hos hende pga en træls episode på mit arbejde, der havde sat sig som “at være i en bobb

...

Læs Mere
Malene 
Malene

Det har for os været en positiv oplevelser, og for Brian endnu bedre, da han er kommet af med hans langvarige smerter i hans skulder. Jeg har også

...

Læs Mere
Mona & Brian 
Mona & Brian

Hvad kan det hjælpe dit barn med

Bliv nysgerrig!

frygt og angst

Angst og frygt kan vise sig på mange måder. Ofte i forbindelse med andre sygdomme, som depression, ADHD og lign, autisme, hjertesygdom m.m. Det kan være i form af panikangst, i forbindelse med f.eks højdeskræk,tandlægeskrak, skræk for hunde/edderkopper, klaustrofobi m.m.Det kan også være ssom præstationsangst, eksamensangst eller måske lampefeber. Eller angsten kan vise sig som dødsangst, nervøst hjerte eller frygt for sygdomme, som man hører, andre lider af.

vokseværk

Fra omkring5-6 års alderen, får nogle børn i perioder vokseværk. Symptomerne er værkende og urolige muskler, typisk i benene. Smerterne kommer typisk, hen under aften, eller ved sengetid. Vokseværk er ikke nogen sygdom, men kan være plagsom for nogle børn. Behandlingen med KST og homøopati kan ofte mildne smerterne.

Hjernerystelse

Hjernerystelse er en overstrækning,af nervecellerne i hjernen. Det er i denne forbindelse rigtig vigtigt at få  trøstet barnet så det bliver roligt. Det er oftest en grim forskrækkelse, med i denne oplevelse for barnet. Her i klinikken har jeg gode erfaringer med at hvis behandlingen sker ,så hurtigt som muligt efter uheldet, er det mest effektive. Dette er fordi at kroppen under behandlingen, bliver rolig i centralnervesystemet, som egentligt har fået et ordentligt skrald, og derfor kan slippe den dårlige oplevelse, og spændingerne som er kommet i denne forbindelse. Ved hovedtraumer mærker jeg typisk at hovedbundsmuskler, kraniets membraner og hinder, er blivet stramme og stive, når dette løsnes, bliver hoved sig selv igen, og symptomer som hovedpine, lysfølsomhed, koncenrationsbesvær og lign. afhjælpes. Jeg ahr også erfaringer med gamle hjernerystelser, dette tager blot ,længere tid at forløse i kroppen.

Sengevædning/inkontinens

Ca. hvert 10. barn tisser af og til, ufrivilligt i sengen om natten. Nogle gør det måske bare et par gange om ugen, og andre gør det nærmest hver nat. Man kan tage det roligt, hvis barnet er mellem 3-5 år, og stadig tisser i sengen, men derefter bør barnet behandles, hvis problemet fortsætter. Idag mener man at problemet fortrinsvis skyldes 3 ting: Urinproduktionen er for stor om natten. Blæren er for lille i forhold til urinproduktionen. Barnet vågner ikke, selvom det skal tisse.Tidligere mente man det skyldes psykiske belastninger, men den forklaring er man idag gået helt fra. Jeg mener dog, at psyken i nogle tilfælde af inkontinens om dagen eller om natten, kan spille en rolle. Blæren er nemlig det vi kan kalde et “nervøst organ”. Hvis man forskrækker et dyr eller menneske, sker det ikke sjældent at det begynder at tisse. Nervøse mennesker tisser mere hyppigt end andre, man også konstaterer at det kan være en arvelig problematik. Her i klinikken behandles dette med KST og med Homøopatiske dråber.

Mave-tarmproblemer

Det er vigtigt at barnets fordøjelse generelt fungerer godt. Fordøjelsesproblemer hos de fleste børn er akutte og kortvarige. Den måde vi lever på idag, med stress og en del usund færdigmad, antibiotika, smertestillende midler, kan imidlertidig lægge grund til livslange fordøjelsesproblemer. Moderne levevis har medført en generel svækkelse af fordøjelsen.Tidligere brugte vi kroppen mere, og nervesystemet mindre. Det styrker fordøjelsen at arbejde fysisk det meste af dagen, hvorimod nerve/sanseaktivitet hæmmer fordøjelsen. Hvis fordøjelsen ikke er iorden, vil det medføre træthed, utilpashed, og vil med tiden kunne udløse mere eller mindre alvorlige kroniske lidelser. Det er derfor vigtigt at behandle dette i barndommen. Her bruger jeg som altid ved mave/tarmproblematikker organmassage og supplerer dette med homøopati, samt kostvejledning.

Pubertet

I tiden inden puberteten fysisk trænger helt igennem, kan både drenge og piger blive trætte og ugidelige. de mangler ofte jern, så det er en god ide at få taget en blodprøve. Piger kan have problematikker omkring manglende menustration eller for tidig menustration, Dette giver naturligvis både fysiske og psykiske problemer. Jeg oplever generelt piger i denne fase, tit  få spændinger i bækkenområdet samt bughinde, som kan give  træthed og smerter . At få løsnet omkring, dårlig funktion af organerne ,livmoder, blære og tarme er noget af det der kan hjælpe til få mere ro i kroppen, når organerne fungerer optimalt. Dette kan også støttes med flere forskellige homøopatiske midler. Smerter omkring menustration kan også afhjælpes med KST.

Har dit barn brug for behandling!

Er dit barn ramt på humør og trivsel, så tøv ikke med at prøve denne type behandlingsform af. Børn og unge elsker det, og jeg har rigtig gode erfaringer med at afhjælpe, mange forskellige problematikker med KST.

Email Adresse

kstanitalarsen@gmail.com

ring til mig

23846097

min adresse

Møllebakken 16

7361 Ejstrupholm